Pakon-yritysesittely-pakkala-konepaja

PAKON edessä tavataan!

PAKON (Pakkala Oy Konepaja) on Pomarkussa sijaitseva vuonna 1984 perustettu perheyritys. Tilauskonepajana toimiva PAKON on erikoistunut yksittäisten kappaleiden ja sarjojen alihankintaan sekä kokonaisvaltaiseen tuotantoon ja siihen liittyvien asiakaspalveluiden tuottamiseen. Toimintaamme kuuluu myös hitsaus, mekaaninen kokoonpanotyö ja kunnossapito.

PAKON työllistää n. 20 henkilöä, tuotantotilaa yrityksellä on tällä hetkellä 6000m² ja liikevaihto 2015 oli 2,7 milj.€.

Syksyllä 2016 otimme käyttöön markkinointinimen PAKON vastataksemme kasvaneeseen kansainväliseen kysyntään ja selkeyttääksemme yrityksemme brändiä.

Koneistettuja osia ja valmiita tuotteita asiakaslähtöisesti

Toimitamme asiakkaillemme koneistettuja osia tai täysin valmiita tuotteita asiakasvaatimusten mukaisesti ja tilausohjautuvasti. Palvelemme pääasiassa metalliteollisuuden vientiyrityksiä, sekä eri teollisuusyritysten kunnossapito-osastoja.

Suurimmat asiakkaamme ovat merkittäviä suomalaisia vientiyrityksiä esimerkiksi nosturi- ja laivanrakennusteollisuudessa sekä puunjalostuksessa. Asiakkuudet ovat joko osatoimituksia tai kokonaisvaltaisempia ratkaisuja; useimmiten suhteet ovat pitkäikäisiä ja jatkuvia prosesseja.

Kyvykkäät koneet ja toimivat tuotantotilat

Modernit ja toimivat tuotantotilat, asiantunteva henkilökunta ja vankka tietotaito mahdollistavat asiakkaiden täysipainoisen ja laadukkaan palvelemisen.